Arbejdsmænd

NTZ PARTNERS udlejer arbejdsmænd. Her kan du bestille den ufaglærte arbejdskraft, du har brug for. Vi leverer vikarer, produktionsmedarbejdere og lagerarbejdere i et omfang, der dækker dine øjeblikkelige behov.

Ved spidsbelastninger i firmaet er det ofte en fordel at benytte sig af vikarer frem for at skulle ansætte varig arbejdskraft.

Vores flittige og arbejdsparate medarbejdere står klar til at hjælpe dig med manuel assistance til alle forefaldende opgaver – herunder også opgaver, der kræver fysisk styrke samt opgaver, der måske betragtes som mindre attraktive.

Vikarer fra NTZ PARTNERS arbejder naturligvis gerne både indendørs og udendørs – året rundt.

Vores kvindelige og mandlige medarbejdere har kompetencer, der dækker bredt. Bl.a. kan du bestille erfarne lagerarbejdere, der kender alt til den daglige rutine på et moderne lager.

Vi ved, at arbejdsrutiner kan variere fra arbejdsplads til arbejdsplads. Her kommer medarbejdernes erfaring fra mange forskellige virksomheder ind som en praktisk faktor.

Vores vikarer vil hurtigt kunne tilpasse sig lokale forhold på den enkelte virksomhed.

Blandt de opgaver, hvortil vi leverer ufaglært arbejdskraft, kan nævnes containertømning, scanning & sortering af varer, vareplukning, truckkørsel samt opgaver i forbindelse med forsendelse.

Naturligvis har vi også vikarer med erfaring fra industriel produktion.

Kontakt NTZ PARTNERS i dag for leje af arbejdsmænd – uanset vikariatets længde. En vikarløsning giver dig den fleksibilitet, du har brug for i din virksomhed og er bl.a. en oplagt løsning ved sygdom og barsel samt ved akut opstået bemandingsbehov.

NTZ Partners
Ny Vestergårdsvej 21
DK-3500 Værløse
CVR: 41297050

Tlf: (45) 31 51 60 15
E-mail: kontakt@NTZPartners.dk

Kontakt NTZ Partners