VVS

Hyr en VVS Vikar hos NTZ PARTNERS. Vi opfylder alle bemandingsbehov i VVS-branchen.

Skal du akut eller længerevarende bruge dygtige VVS-svende, behøver du blot at kontakte os via vores kontaktformular. Vi har det faglærte mandskab, du søger.

Undgå forpligtende fastansættelser. Vikarordninger giver dig en stor frihed i forvaltningen af din arbejdsstyrke. Du kan med kort varsel tilpasse personalet efter det konkrete behov.

Har du en stram deadline, eller truer dagbøder i forbindelse med for sent leverede projekter? Så er ansættelse af vikarer i en midlertidig periode ofte den helt oplagte løsning.

Dine nye VVS-medarbejdere er naturligvis fuldt opdateret med den nyeste faglige viden.

Vores VVS-vikarer følger løbende alle fagrelevante kurser og er derfor altid klar til at indgå i en engageret sammenhæng i dit firmas daglige drift – nøjagtig så længe, du har brug for det.

For at blive optaget i vores database med VVS-vikarer bliver alle nye medarbejdere forlods screenet for deres respektive kompetencer.

Når du bestiller en VVS-vikar hos NTZ PARTNERS, får du derfor altid en medarbejder, der har en faglig erfaring, som i detaljer passer sammen med de krav, du stiller.

Læg mærke til de mange fordele, du opnår ved at bestille vikarhjælp.

Du kan glemme alt om administrativt besvær. Du slipper for sociale omkostninger, overenskomster, udgifter til arbejdstøj, transport samt udgifter til sygdom og barsel.

Det er betryggende at få en fast pris på VVS vikartjeneste. Vi skræddersyr en vikarløsning til dig på favorable vilkår.

NTZ Partners
Ny Vestergårdsvej 21
DK-3500 Værløse
CVR: 41297050

Tlf: (45) 31 51 60 15
E-mail: kontakt@NTZPartners.dk

Kontakt NTZ Partners